Το «Assassin’s Creed: Odyssey» σας ταξιδεύει στην αρχαία Αθήνα
August 23, 2018
Πώς να μετατρέψεις ένα ποδήλατο σε ηλεκτρικό μέσα σε 60 δευτερόλεπτα
August 25, 2018

Η LG φέρνει την απόλυτη κομψότητα στο σπίτι

Στην φετινή IFA στο Βερολίνο, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει την SIGNATURE KITCHEN SUITE ειδικά σχεδιασμένη για την ευρωπαϊκή αγορά, η οποία διαθέτει μια σειρά από premium εντοιχισμένες συσκευές κουζίνας που θα ικανοποιήσουν τις μεγαλύτερες απαιτήσεις και ανάγκες του σύγχρονου ευρωπαϊκού μαγειρικού τρόπου ζωής.

Η SIGNATURE KITCHEN SUITE διαθέτει έξυπνες εντοιχισμένες λύσεις κουζίνας της LG οι οποίες θα παρουσιαστούν στο ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο εκθεσιακό χώρο, στο Sommergarten στο Messe, έξω από το κύριο περίπτερο της LG στην Αίθουσα 18. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να μοιάζει με έναν πλωτό κήπο σε μια αστική όαση, ο ενημερωτικός και διαδραστικός αυτός χώρος θα αναδεικνύει τις λεπτομέρειες της σειράς στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Ευρώπης για συσκευές και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης.

Η SIGNATURE KITCHEN SUITE εισάγει μία νέα ευκαιρία στην ευρωπαϊκή αγορά κουζίνας υψηλών προδιαγραφών. Η κορυφαία εμπειρία της LG στον κλάδο, η τεχνογνωσία και η ηγετική θέση στον σχεδιασμό χρησιμοποιήθηκαν στην ανάπτυξη αυτής της προϊοντικής σειράς. Το μικρό μέγεθος που έχουν πολλές κουζίνες στην Ευρώπη δημιούργησε την ανάγκη για εντοιχισμένες συσκευές που χρησιμοποιούν τον υπάρχοντα χώρο πιο δημιουργικά και αποτελεσματικά. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην κατηγορία των εντοιχισμένων συσκευών κουζίνας υψηλής τεχνολογίας είναι σημαντικό για την επιχειρηματική στρατηγική της LG λόγω της ισχυρής θέσης της Ευρώπης στην αγορά οικιακών συσκευών. Η SIGNATURE KITCHEN SUITE θα λανσαριστεί για πρώτη φορά αργότερα μέσα στην χρονιά στην Ιταλία και στη συνέχεια άλλες θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές της Ευρώπης.

Η SIGNATURE KITCHEN SUITE ενσωματώνει το πνεύμα της δεξιοτεχνίας, του καινοτόμου σχεδιασμού, των υψηλών επιδόσεων, της αυξημένης χρησιμότητας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η LG συνεργάζεται με τις κορυφαίες Ιταλικές εταιρείες–ειδικούς στον σχεδιασμό κουζίνας, Valcucine και Arclinea, για τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ σχεδίου και λειτουργικότητας. Η συνεργασία με τις Valcucine και Arclinea επιτρέπει στην LG να υλοποιήσει τις έννοιες του μινιμαλισμού και του αυτοματισμού. Η νέα σουίτα έχει σχεδιαστεί για να εντάσσεται τέλεια στους υπάρχοντες χώρους διαμορφώνοντας το καλύτερο μαγειρικό περιβάλλον που ανταποκρίνεται στα διαφορετικά γούστα του ευρωπαίου καταναλωτή και λειτουργεί τόσο με κουζίνες κατασκευασμένες στα μέτρα του όσο και με συνηθισμένες συσκευές. Η SIGNATURE KITCHEN SUITE θα είναι διαθέσιμη σε μια σειρά σχεδίων, από κομψά φινιρίσματα και μινιμαλιστική πολυτέλεια μέχρι κομψό ανοξείδωτο ατσάλι αλλά και πιο φυσικό, σύγχρονο μοτίβο.

Μια εντυπωσιακή μαγειρική εμπειρία περιμένει τους χρήστες με την SIGNATURE KITCHEN SUITE. Το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει ένα φούρνο, εστία μαγειρέματος, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, κάβα κρασιού και μηχανή εσπρέσο. Οι ιδιοκτήτες θα εκπλαγούν από τις πολλές προηγμένες δυνατότητες του φούρνου, όπως η ικανότητά του να δημιουργεί υγιεινά και νόστιμα πιάτα μέσω των προηγμένων χαρακτηριστικών ατμού και αέρα, του ProHeat™ που κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα σε όλο το φούρνο και του Speed Clean™ για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό των λεκέδων και υπολειμμάτων φαγητού. Η LG θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια σειρά από κάβες κρασιού για να συμπληρώσει την Ευρωπαϊκή SIGNATURE KITCHEN SUITE, μία νέα σειρά φούρνου τοίχου με πάνελ φινίρισμα για το απόλυτο στυλ, καθώς και ένα ισχυρό πλυντήριο πιάτων που χρησιμοποιεί ατμό υψηλής θερμοκρασίας.

Η έξυπνη συνδεσιμότητα Wi-Fi εξασφαλίζει στις συσκευές της SIGNATURE KITCHEN SUITE να είναι πλήρως συμβατές με πλατφόρμες AI όπως το Google Assistant και το Amazon Alexa. Η έξυπνη συνδεσιμότητα επιτρέπει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα εξ αποστάσεως, όπως η αναζήτηση συνταγών χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως Innit, SideChef και Drop, η αποστολή συνταγών απευθείας στο φούρνο, η προθέρμανση του φούρνου από μακριά ρυθμίζοντας τη σωστή λειτουργία μαγειρέματος, καθώς και παρακολούθηση όλων των λειτουργιών στην κουζίνα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε φέτος τις SIGNATURE KITCHEN SUITE premium οικιακές συσκευές στην πολύ απαιτητική ευρωπαϊκή αγορά», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Είμαστε εξαιρετικά σίγουροι ότι ο συνδυασμός της αποδεδειγμένης έξυπνης τεχνολογίας μας και των συσκευών υψηλής ποιότητας θα δώσει στα καθιερωμένα ευρωπαϊκά brands αυτής της κατηγορίας, ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που δεν θα μπορεί να νικηθεί».

Οι επισκέπτες της IFA προτείνεται να σταματήσουν στον υπαίθριο εκθεσιακό χώρο της SIGNATURE KITCHEN SUITE στο Sommergarten για να δουν τις premium εντοιχισμένες συσκευές από κοντά.

Πηγή: newsbeast.gr