Ιδέες για φθινοπωρινή ανανέωση σπιτιού
October 30, 2017
festival_skylou
Φεστιβάλ σκύλων στην Helexpo
November 3, 2017

Οι «Πόλεμοι των Άστρων» θα συνεχίσουν για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια

Ήδη καταστρώνονται σχέδια με τους νέους χαρακτήρες της σειράς για μια μελλοντική τριλογία.

Το μεγάλο αφεντικό της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, επιβεβαίωσε τις φήμες πως υπάρχουν σχέδια για ταινίες της σειράς «Πόλεμοι των Άστρων» για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια. Το πολυαναμενόμενο όγδοο επεισόδιο της βασικής σειράς με τίτλο «The Last Jedi» θα κάνει την πρεμιέρα του μέσα στον Δεκέμβριο.

Ίσως μάθουμε και τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο τελευταίος Jedi, ο Luke Skywalker.

«Καθόμαστε τώρα και συζητάμε για τις ιστορίες Star Wars των επόμενων δέκα ετών και εξετάζουμε πού μπορεί να πάμε αφηγηματικά» δήλωσε η Kennedy στην εκπομπή «The Star Wars Show». Η Kennedy συμπλήρωσε πως στα σχέδια μετά το ένατο επεισόδιο της σειράς περιλαμβάνονται οι νέοι χαρακτήρες RayPoeFinn και BB-8. Συνεχίζοντας, εξήγησε πως στόχος της Lucasfilm είναι να συνεργαστεί με άτομα που έχουν πρωτότυπες ιδέες για το franchise, τονίζοντας πως «οι δυνατότητες είναι ατελείωτες».

 

Παράλληλα με τη βασική ιστορία του franchise, η οποία ξεδιπλώνεται μέσω των τριλογιών, η Lucasfilm έχει ρίξει αρκετό βάρος σε animated τηλεοπτικές σειρές (όπως το «Star Wars: Rebels» που διαδραματίζεται ανάμεσα στην prequel και την original τριλογία), ενώ έχει ξεκινήσει την παραγωγή μιας ανθολογίας αυτοτελών ταινιών που λειτουργούν συμπληρωματικά.

To «Rogue One» σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Η πρώτη ταινία, το «Rogue One» αποκάλυψε πως οι επαναστάτες απέκτησαν τα σχέδια για το διαστημικό υπερόπλο της Αυτοκρατορίας, ενώ η δεύτερη ταινία – η οποία κυκλοφορεί το 2018 – θα αφηγηθεί την ιστορία του Han Solo. Στα σκαριά βρίσκεται και μια τρίτη ταινία, η οποία μάλλον θα επικεντρωθεί στις περιπέτειες του Obi Wan Kenobi, δασκάλου των Anakin και Luke Skywalker, τον καιρό που ζούσε ως ερημίτης στον πλανήτη Tatooine.

 clickatlife.gr