mpampades-mwra
Μπαμπάδες & τα αξιαγάπητα μωρά τους: 20 μοναδικές φωτογραφίες
June 22, 2016
30 Έξυπνες Billboard Διαφημίσεις
June 24, 2016

Πέμπτη 23/6: Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες

movies-23-6

Οι εξωγήινοι επιστρέφουν στις μεγάλες οθόνες την ερχόμενη εβδομάδα, με το πολυαναμενόμενο σίκουελ της Ημέρας Ανεξαρτησίας και μαζί τους μια σουηδική τρυφερή κομεντί, ο Κόλιν Φερθ και ο Τζουντ Λο στον Χαρισματικό Άνθρωπο και τέσσερις επανεκδόσεις για να επιλέξετε.

Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή

movies-23-69

Δυο δεκαετίες μετά, οι εξωγήινοι επιστρέφουν δριμύτεροι. Πάντα ξέραμε ότι θα επιστρέψουν. Αφού το «Ημέρα Ανεξαρτησίας» επαναπροσδιόρισε την κινηματογραφική περιπέτεια, το επόμενο επικό κεφάλαιο εξερευνά μια διαφαινόμενη απειλή παγκόσμιας καταστροφής χωρίς προηγούμενο. Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

Δείτε το τρέιλερ εδώ

 

Ο Κύριος Όβε

movies-23-6

Ο πιο δύστροπος Σουηδός πρωταγωνιστεί σε μια τρυφερή κομεντί. Ο Όβε είναι ένας 59χρονος γκρινιάρης, εριστικός, καταθλιπτικός τύπος. Όταν δεν προσπαθεί ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει, ο Όβε περνάει τη μέρα του παρακολουθώντας τους γείτονές του, μαλώνοντας και κάνοντάς τους συνεχώς υποδείξεις. Κανείς δεν τον αντέχει και τον αποκαλούν «ο γείτονας από την κόλαση», αλλά αυτό που κανείς δεν γνωρίζει είναι ότι πίσω από τη δύστροπη συμπεριφορά κρύβεται μια λυπητερή ιστορία. Όταν όμως στο διπλανό σπίτι μετακομίζει μια καινούργια και φασαριόζικη οικογένεια με παιδιά που κατά λάθος χαλάνε το γραμματοκιβώτιο του Όβε, τα πράγματα θα αλλάξουν. Όχι μόνο για τον οικισμό, αλλά και τον ίδιο τον Όβε, που έκπληκτος θα δημιουργήσει μια αναπάντεχη και τρυφερή φιλία.

Δείτε το τρέιλερ εδώ

 

Ένας Χαρισματικός Άνθρωπος

movies-23-62

Κόλιν Φερθ και Τζουντ Λο στην αληθινή ιστορία του συγγραφέα Τομ Γουλφ και του εκδότη του Μαξ Πέρκινς. Κερδίζοντας φήμη και κριτική επιτυχία από νεαρή ηλικία, ο Τόμας Γουλφ χαίρει ενός αστείρευτου συγγραφικού ταλέντου, αλλά και μιας προσωπικότητας που μπορεί να το κουβαλήσει. Ο Μαξ Πέρκινς είναι ένας από τους πλέον ευυπόληπτους εκδότες όλων των εποχών κι αυτός που ανακάλυψε, μεταξύ άλλων, τον Σκοτ Φιτζέραλντ και τον Έρνεστ Χέμινγουεϊ. Οι δύο άντρες αναπτύσσουν μια τρυφερή, όσο και πολύπλοκη σχέση. Η φιλία αυτή μέλει να αλλάξει τις ζωές αυτών των δύο ευφυών, αλλά τόσο διαφορετικών ανθρώπων για πάντα.

Δείτε το τρέιλερ εδώ

 

Αγάπα με αν Τολμάς

movies-23-6

Μια από τις ρομαντικότερες σύγχρονες γαλλικές ταινίες σε επανέκδοση. Ο Julien και η Sophie με την παιδική τους αφέλεια φτιάχνουν το δικό τους παιχνίδι που θα σημαδέψει τόσο τη φιλία όσο και την υπόλοιπη ζωή τους. Τα πάντα είναι επιτρεπτά. Ο μοναδικός κανόνας είναι ότι απλά δεν υπάρχουν κανόνες και οι δυο τους πρέπει να δεχτούν τις προκλήσεις που προτείνει ο ένας στον άλλο. Προκλήσεις που ντροπιάζουν τους δικούς τους, εξοργίζουν το περιβάλλον τους και προκαλούν απίστευτη διασκέδαση στους ίδιους. Καθώς όμως μεγαλώνουν το αθώο και χαριτωμένο παιχνίδι γίνεται σκληρότερο κάμπτοντας όλες τις κοινωνικές τους προβολές, εξωθώντας τους στα άκρα των συναισθηματικών τους αντοχών.

Δείτε το τρέιλερ εδώ

 

Τα Φτερά του Έρωτα

movies-23-61

Ο Βιμ Βέντερς στον ασπρόμαυρο κόσμο των αγγέλων. Βερολίνο στα μέσα της δεκαετίας του ΄80. Το τείχος εξακολουθεί να διχοτομεί την πόλη σε δύο κοινωνικοπολιτικές πραγματικότητες. Δύο άγγελοι παρατηρούν από τον ουρανό την πόλη και τους κατοίκους της, προτού κατεβούν ανάμεσά τους, αόρατοι, όπως οφείλουν, και συμπονετικοί και πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 

Παρίσι, Τέξας

movies-23-612

Χρυσός Φοίνικας στις Κάνες για ένα εμβληματικό road movie. Ένας άνδρας βγαίνει από την έρημο με αμνησία. Ο αδερφός του προσπαθεί να τον βοηθήσει να ανασυντάξει τη μνήμη του και να ανατρέξει πίσω στη ζωή που άφησε, όταν εγκατέλειψε τη γυναίκα του και το γιο του τέσσερα χρόνια πριν. Καθώς η μνήμη του επανέρχεται σταδιακά, προσπαθεί να έρθει ξανά σε επαφή με τα οικεία πρόσωπα του παρελθόντος.

Πηγή: athinorama.gr