Μέσα σε τρεις ημέρες πουλήθηκαν 10.000 νέα iPhone στην Ελλάδα
September 26, 2018
Η Huawei λανσάρει το HUAWEI Mate 20 lite
October 2, 2018

Στην «καρδιά της τεχνολογίας» το νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα

Άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του το νέο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία νέα εμπειρία τεχνολογίας με μοναδικές δράσεις και δώρα.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Παναγιώτης Χατζηδάκης και Τζένη Μελιτά

Όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα συμμετείχαν σε συναρπαστικές τεχνολογικές δράσεις, όπως το Volcano Bungee Jumping για «βουτιές μέσα σε ηφαίστειο» μέσω της τεχνολογίας VR, καθώς και το Smart Escape Room, όπου χρησιμοποίησαν smart συσκευές για να αποδράσουν.

H Ευαγγελία Τσιορλίδα στο stage του ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Στο Ride the Waves Spot, οι επισκέπτες «σέρφαραν» πάνω σε υδραυλικό surf stand, ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα με εμπόδια The Robot Challenge, δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο χειρισμό robot. Ακολούθησε live concert με τους Stavento.

O Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Ευαγγελία Τσιορλίδα δοκιμάζουν τις νέες δυνατότητες του Smart Home

Το νέο τριώροφο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα έχει σχεδιαστεί με digital αισθητική και με έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στη γωνία του Gaming

Διαθέτει ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες, όπου οι  καταναλωτές μπορούν να βρουν δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartphones, tablets, laptops, αξεσουάρ και τηλεοράσεις, να δοκιμάσουν hi tech προϊόντα ήχου, smart gadgets και STEM, αλλά και  να απολαύσουν τις βιωματικές γωνιές των smart home και gaming.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη γωνία του Gaming

Επίσης, στο κατάστημα λειτουργεί πιστοποιημένο service point της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για εξουσιοδοτημένο σέρβις και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

O youtuber Lynx στο Volcano Bungee Jumping

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έδωσαν το «παρών» γνωστοί παρουσιαστές, αθλητές, youtubers, αλλά και πλήθος κόσμου.

Ο youtuber Eazy Purple «σερφάρει» στο Fitness Corner
Ο Ηλίας Γκότσης στην καρδιά της τεχνολογίας
Η συναυλία των Stavento έκλεισε με φαντασμαγορικό τρόπο τη βραδιά των εγκαινίων

Ο Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Ομίλου ΟΤΕ, Πέτρος Παπαγγέλης μαζί με τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Θανάση Αντετοκούνμπο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ελένη Τσολάκη

H Τζένη Μελιτά και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν οι παρουσιαστές του event, ενώ στο νέο κατάστημα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, η Ελένη Τσολάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Γκότσης.

Πηγή: newsbeast.gr