Πέντε πράγματα που κάνετε στα social media και σας αφήνουν ξεκρέμαστους
September 2, 2018
Διπλάσια η κίνηση δεδομένων φέτος το καλοκαίρι στο δίκτυο της WIND
September 4, 2018

Τα νέα iPhones θα είναι «ντυμένα» σε χρυσό

Εδώ και καιρό είχε αναπτυχθεί η φημολογία γύρω από το πότε θα παρουσιαστεί η νέα σειρά των iPhones, με τις πληροφορίες και τις εικασίες να κάνουν λόγο για πιο πιθανή ημέρα τη 12η Σεπτεμβρίου. Την προηγούμενη εβδομάδα τελικά επιβεβαιώθηκαν με τους οπαδούς των συσκευών της Apple να αδημονούν ενόψει των επόμενων οκτώ ημερών.

Πλέον, ο αμερικανικός κολοσσός τεχνολογίας αρχίζει να αποστέλλει και τις προσκλήσεις για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Steve Jobs Theater» στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Apple Park.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι προσκλήσεις αυτές δεν αναφέρουν τι ακριβώς θα παρουσιαστεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, πολλές ιστοσελίδες τεχνολογίας συνεχίζουν να δημοσιεύουν όσα «αλιεύουν» από τις πηγές τους. Ένα από αυτά τα δημοσιεύματα έρχεται από το site, 9to5mac, που αναφέρει ότι η Apple θα παρουσιάσει δύο μεγέθη των συσκευών που θα ονομάζονται iPhone XS, το ομώνυμο και το iPhone XS Plus.

Οι δύο αυτές συσκευές θα εξοπλίζονται με OLED οθόνες 5,8 και 6,5 ιντσών, το iPhone XS και το iPhone XS Plus, αντίστοιχα, ενώ τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά θα είναι παρεμφερή: Θα έχουν διπλή κάμερα στο πίσω μέρος -και όχι τριπλή, όπως αναφερόταν σε μια σχετική φημολογία, μεταλλικό πλαίσιο, γυάλινη επένδυση στην πλάτη, νέο επεξεργαστή A12 και μνήμη RAM μεγέθους 4GB. Ο αποθηκευτικός τους χώρος θα κυμαίνεται ανάμεσα σε τρεις επιλογές 64, 256 και 512 GB.

Στις προσκλήσεις της Apple, φαίνεται ότι τα νέα iPhones θα είναι διαθέσιμα και σε μία νέα, χρυσή χρωματική επιλογή, κάτι που θα ισχύει και για το Apple Watch Series 4, το οποίο επίσης αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκδήλωση στο Κοπερτίνο.

Πηγή: newsbeast.gr