Τι συμβαίνει όταν σε έναν αρχιτέκτονα αρέσει να ψήνει; Η Dinara Kasko μας λύνει την απορία.
Η Ουκρανή σεφ ζαχαροπλαστικής συνδυάζει το ψήσιμο με τα γεωμετρικά σχήματα και αρχιτεκτονικά σχέδια. Προσεγγίζει τα επιδόρπιά της σαν να ήταν κτίρια, και δημιουργεί τα πιο γεωμετρικά και πολύχρωμα γλυκα που είδαμε ποτέ!
Έχω πολλές μη πραγματοποιήσιμες ιδέες και μια μεγάλη επιθυμία να πειραματιστώ. Δεν θέλω να μιμηθώ άλλους. Θέλω να δημιουργήσω κάτι νέο…
Όπως ανέφερε η ίδια στο περιοδικό, “So Good”. Και σίγουρα τα κατάφερε!
Το μόνο ερώτημα τώρα είναι, πώς μπορεί να φαγωθεί κάτι τόσο όμορφο;
Μπορείτε να δείτε περισσότερο υλικό εδώ.