Διάγνωση της αναιμίας με μία φωτογραφία των νυχιών
December 5, 2018
Οι Κινέζοι θέλουν να πατήσουν στην πίσω πλευρά του φεγγαριού
December 7, 2018

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας δε θα μπορούσε να μην αγγίξει τη βιομηχανία της οικιακής διασκέδασης.

Οι ταινίες πλέον έχουν οπτικά εφέ πέραν κάθε φαντασίας, υπέρ-υψηλή ανάλυση εικόνας και εντυπωσιακά γραφικά, ενώ οι εξελίξεις στο κομμάτι της ηχητικής πληροφορίας πραγματικά έχουν εκτοξεύσει την εμπειρία που βιώνει ο θεατής. κατά την οπτικοακουστική αναπαραγωγή στο σπίτι.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η ηχητική πληροφορία συμβάλει περισσότερο από 70% στη δημιουργία βιωματικής εμπειρίας κατά τη θέαση μίας ταινίας.

Είναι τόσο καταιγιστικός ο ήχος μιας ταινίας δράσης και έχουν τόσο εξελιχθεί οι συσκευές αναπαραγωγής του, ώστε το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει ακόμα και τον πιο δύσπιστο θεατή.

Τα εντυπωσιακά ηχητικά εφέ σε σκηνές καταιγιστικής δράσης, δεν είναι αποκλειστικότητα των κινηματογραφικών αιθουσών. Για την ακρίβεια, είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχουμε ανώτερο ηχητικό και οπτικό αποτέλεσμα στο σπίτι απ’ ό,τι στην κινηματογραφική αίθουσα, εκτοξεύοντας το βαθμό απόλαυσης σε σκηνές δράσης με ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου (Home Cinema).

Σε όλους μας αρέσει να παρακολουθούμε ταινίες και ειδικά σήμερα που το περιεχόμενο του πολυκάναλου ήχου είναι διαθέσιμο από πολλές πηγές (Blu-ray, Netflix, συνδρομητική τηλεόραση, PC, παιχνιδοκονσόλες).

Το σύστημα Home Cinema είναι το απαραίτητο εργαλείο για να απελευθερωθεί όλη η δυναμική της διασκέδασης στο σπίτι!

Γνωρίζετε όλα όσα θα θέλατε για το Home Cinema; Παρακάτω μοιραζόμαστε μαζί σας κάποια από τα μυστικά του:

Ένα σύστημα Home Cinema καλύπτει πολλές περισσότερες ανάγκες από τη θέαση μίας ταινίας

  • Είναι το κέντρο της οικιακής διασκέδασης αλλά και το κέντρο ελέγχου του ήχου και της εικόνας σε όλο το σπίτι
  • Κάνει αναπαραγωγή μουσικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα και με δυνατότητα μετατροπής του απλού ήχου στέρεο σε πολυκάναλο
  • Αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής από το ίδιο το σύστημα Home Cinema, από το smartphone ή το tablet ή το laptop και γενικώς από οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή με WiFi ή Bluetooth
  • Internet Radio με χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς
  • Απίστευτη εμπειρία gaming (Playstation, XBOX, PC)
  • Ασύρματες Multiroom δυνατότητες για ήχο παντού στο σπίτι, πρακτικά σε απεριόριστες ζώνες (χώρους/δωμάτια)
  • Ενσύρματη Δεύτερη και Τρίτη Ζώνη ήχου και Δεύτερη ζώνη εικόνας, για απλή και οικονομική επέκταση ανεξάρτητου από το κυρίως σύστημα ήχου, σε άλλο/α σημείο/α του σπιτιού
  • Streaming ταινιών, σειρών και μουσικής μέσω διαδικτύου (Netflix, Spotify, Tidal)
  • Ευκολία χρήσης

Χαμηλό κόστος

  • Είναι πιο εύκολο και οικονομικότερο να επιτευχθούν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε έναν οικιακό χώρο. Ένα Home Cinema ιδανικό για το χώρο σας μπορεί να είναι πολύ πιο οικονομικό απ’ ότι φαντάζεσθε
  • Η ηχητική απόδοση σε ένα Home Cinema είναι σχεδόν πάντα καλύτερη από μία κινηματογραφική αίθουσα

Συνδεσιμότητα

  • Με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι δυνατή η ασύρματη σύνδεση ηχείων και συσκευών

Αναβάθμιση

  • Με εύκολο τρόπο και τις κατάλληλες προσθήκες, το σύστημα παραμένει πάντα στην αιχμή των εξελίξεων της οικιακής διασκέδασης, υποστηρίζοντας τις τωρινές αλλά και μελλοντικές εξελίξεις στον ήχο και την εικόνα.
  • Τα σύγχρονα ηχητικά φορμά έχουν εμπλουτιστεί με επιπλέον κανάλια ήχου, δημιουργώντας έναν ηχητικό τρισδιάστατο θόλο που περιβάλλει τον ακροατή και τον βυθίζει σε μια ανεπανάληπτη βιωματική εμπειρία παρακολούθησης ταινιών, σειρών, ακρόασης μουσικής, gaming κ.α.

Ανταπόδοση

Η ευχαρίστηση και η διασκέδαση που θα προκύψει από ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου πραγματικά καθιστά τη δαπάνη για την αγορά του σε προσοδοφόρα επένδυση για την οικιακή μας διασκέδαση.

Home Cinema Specialists

Καλό θα είναι να εμπιστευθούμε τους ειδικούς για την επιλογή των συσκευών που θα απαρτίζουν το σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Μπορούν να μας υποστηρίξουν και στο θέμα της εγκατάστασης δημιουργώντας ένα σύστημα που υποστηρίζει τα σύγχρονα πρότυπα ηχητικών φορμά (DOLBY ATMOS, AURO 3D, DTS:X.) αλλά και να μας παρέχουν υποστήριξη όποτε χρειάζεται.

Η Ultimate Audio ειδικεύεται στην επιλογή και διάθεση οπτικοακουστικών προϊόντων, καθώς και στην εγκατάσταση Home Cinema σε οικιακούς χώρους. Το προσωπικό της με την μεγάλη εμπειρία και τη συνεχή εκπαίδευση, θα σας καθοδηγήσει σωστά ώστε να βρείτε την πληρέστερη και αποδοτικότερη λύση για το χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Με εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκεται ακριβώς έξω από το σταθμό Μετρό της Ηλιούπολης, ένα πενταόροφο κτίριο με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και πολλές προτάσεις που διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, είναι το μέρος που οπωσδήποτε αξίζει να επισκεφτείτε.

ULTIMATE AUDIO

Μετρό Ηλιούπολης

Πύρρωνος 5 Ηλιούπολη 16346

Τηλ. 210-9949050

ultimateaudio.gr

eshop.ultimateaudio.gr

[email protected]

Πηγή: newsbeast.gr