Σκάφος της NASA βρήκε νερό σε αστεροειδή
December 11, 2018
Με την αγορά μιας LG SUPER UHD 4Κ δώρο ένα LG Soundbar ή ένα LG XBOOM Go
December 13, 2018

Η Ντέμι Λοβάτο έπιασε κορυφή στις αναζητήσεις στο Google

Τη λίστα με τους μουσικούς που είχαν τις περισσότερες αναζητήσεις το 2018 έδωσε στη δημοσιότητα η Google. Στην κορυφή της φιγουράρει η ποπ σταρ, Ντέμι Λοβάτο, έπειτα από τη μεταφορά της στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών και την παραμονή της -στη συνέχεια- σε κέντρο απεξάρτησης.

Επίσης, η τραγουδίστρια πρόσφατα προτάθηκε για βραβείο Grammy στην κατηγορία Καλύτερο Ντουέτο για την εμφάνισή της ως guest στο τραγούδι της Κριστίνα Αγκιλέρα «Fall in Line». Το κομμάτι έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ το φετινό καλοκαίρι.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το βρετανικό συγκρότημα Spice Girls, λόγω του ότι πύκνωσαν οι φήμες περί επικείμενης επανασύνδεσης, οι οποίες τελικά επαληθεύθηκαν, όταν επιβεβαιώθηκε η επιστροφή στο μουσικό προσκήνιο της βρετανικής γυναικείας μπάντας.

Στην τρίτη θέση της κατάταξης της Google είναι η Cardi B, η οποία κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ της «Invasion of Privacy» τον περασμένο Απρίλιο. Στη συνέχεια εκείνη βρέθηκε σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα για τον καυγά της με τη Νίκι Μινάζ και τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Offset, μέλος των Migos.

Ο Τσάιλιντις Γκαμπίνο κατέλαβε την τέταρτη θέση μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού με πολιτικό μήνυμα «This is America». Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σκηνοθετημένο από τον Χίρο Μουράι προκάλεσε εκτεταμένες συζητήσεις για την πληθώρα κρυφών νοημάτων και την προκλητική έκφρασή του. Αναφορές στα σκίτσα του Τζίμ Κρόου (καρικατούρα μαύρου δούλου που εμφανιζόταν στις αμερικανικές επιθεωρήσεις του 19ου αιώνα από τον οποίο πήραν το όνομα νόμοι που επέβαλαν τον φυλετικό διαχωρισμό στις νότιες πολιτείες μετά τον εμφύλιο πόλεμο) και εικόνες ένοπλης βίας συνθέτουν το βίντεο.

Το Top-10 των αναζητήσεων στο Google συνθέτουν:

  1. Demi Lovato
  2. Spice Girls
  3. Cardi B
  4. Childish Gambino
  5. Tallia Storm
  6. George Ezra
  7. Sigrid
  8. Fleur East
  9. Kendrick Lamar
  10. Rick Ross

Πηγή: newsbeast.gr