O Τζιμ Κάρεϊ εκτός από σπουδαίος ηθοποιός είναι και ένας ταλαντούχος ζωγράφος
September 8, 2017
exypnh-koupa
Tι είναι η έξυπνη κούπα του φιλοσόφου Πυθαγόρα και πώς πρέπει να πίνουμε το κρασί.
September 12, 2017

Κι αν δεν χρειαζόταν να (ξανα)ψωνίσετε ρούχα για το παιδί σας μέχρι να γίνει 3 ετών;

rouxa-paidia

Μια τρομερή fashion πατέντα ίσως μπορεί να βάλει τέλος στον μεγαλύτερο “βραχνά” των οικογενειών με μικρά παιδιά που – ζωή να ‘χουν – μεγαλώνουν πολύ γρήγορα.

Το ξέρουν όλοι όσοι έχουν παιδιά: μεγαλώνουν γρήγορα, ψηλώνουν και παίρνουν βάρος, αχρηστεύοντας σε χρόνο dt τα συνήθως πανάκριβα παιδικά είδη ένδυσης. Μέχρι να χαρεί ένα μωρό το καινούριο του φορμάκι, σε ελάχιστο διάστημα απλώς δεν του κάνει και χρειάζεται νέο, με νέα έξοδα, φυσικά, για τους γονείς. Αυτό σκέφτηκε και ο ταλαντούχος Ryan Yasin, ιδρυτής της εταιρείας παιδικών ρούχων Petit Pli και έφτιαξε ένα είδος ρουχισμού που… μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Έμπνευση γι’ αυτόν στάθηκε η αδελφή του και το γεγονός ότι περίμενε ακόμη ένα παιδάκι, οπότε ήταν ο τρόπος του να συμβάλει στην οικονομία του σπιτιού -και του μωρού, φυσικά- που έχει τα έξοδά του.

Τα ρούχα της σειράς που κέρδισαν το βραβείο “James Dyson” στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πλενόμενα, αδιάβροχα και λερώνονται δύσκολα, ακριβώς δηλαδή ό,τι χρειάζεται ένα πιτσιρίκι (και η μαμά του) για να είναι η ζωή τους πιο εύκολη. Επίσης, ας σημειωθεί ότι πρόκειται για ρούχα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός παιδιού από 6 μηνών έως 3 ετών. Τώρα κάντε τους υπολογισμούς και θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι μάλλον… συμφέρει.

lifo.gr