Η εταιρεία παραγωγής και διανομής Α24 κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες μιαολοκαίνουργια αφίσα, αλλά κι ένα υποβλητικό website, για τη νέαπολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Killing of a Sacred Deer».

Η πέμπτη ταινία του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη είναι «ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με κάποια υπερφυσικά στοιχεία» και έχει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Κόλιν Φάρελ και τη Νικόλ Κίντμαν. Ο Farrell υποδύεται έναν επιτυχημένο χειρουργό που επιχειρεί να φέρει έναν έφηβο μέσα στην οικογένειά του και να τον κάνει μέλος της. Η απειλητική συμπεριφορά όμως του αγοριού που γίνεται σταδιακά όλο και πιο επικίνδυνη, τον αναγκάζει να προχωρήσει σε μια αδιανόητη θυσία. Η Κίντμαν υποδύεται τη σύζυγό του.

Το νέο website είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το ύφος και το στόρι της ταινίας αφού είναι επενδυμένο με μια μουσική μυστηρίου, ενώ οι χρήστες μπορούν να κάνουν ένα αντισυμβατικό τεστ προσωπικότητας με τη μορφή ιατρικού check upπου απαντά στην ερώτηση «Τι μου συμβαίνει;»!

Δείτε εδώ το νέο website και κάντε το τεστ:
http://killingofasacreddeer.movie/whatswrongwithme/touch

Έναν πανομοιότυπο και έξυπνο τρόπο προώθησης της ταινίας είχαν βρει και οι συντελεστές της προηγούμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «The Lobster»,όπου εκεί το κουίζ μας αποκάλυπτε τι ζώο θα ήμασταν αν δεν καταφέρναμε μέσα σε 45 μέρες να βρούμε ταίρι.

Η πρώτη αφίσα της ταινίας είχε έρθει στο φως λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών – όπου και διακρίθηκε με βραβείο σεναρίου – τον περασμένο Μάιο, ενώ το επίσημο τρέιλερ δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο.

Πηγή: elculture.gr