video-mhnas
Μια συλλογή με τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν το μήνα που μας πέρασε
January 31, 2017
camera-skylos
Άνδρας βοήθησε το αδέσποτο σκυλάκι από το κρύο με τον πιο γλυκό τρόπο
February 1, 2017

Νέο (και τελευταίο) τρέιλερ του «Πεντάμορφη και το Τέρας»

trailer-pentamorfh

Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» της Ντίσνεϊ ήταν μία ιστορική στιγμή για το animation και την εταιρεία. Ένα χρόνο μετά τη «Μικρή Γοργόνα», την ταινία που σήμανε την επιστροφή του στούντιο στις μεγάλες επιτυχίες και δημιούργησε ένα μουσικό φορμά που καθόρισε μία ολόκληρη δεκαετία, το στούντιο είδε μία ταινία του να φιγουράρει στην οσκαρική πεντάδα των υποψηφίων για καλύτερη ταινία. Η «Πεντάμορφη» επιβεβαίωσε την αναγέννηση της Ντίσνεϊ και προλόγισε όλη την εμπορική αποδοχή που θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα με τη Ντίσνεϊ το πρώτο δίλεπτο τρέιλερ συγκέντρωσε 127.6 εκατομμύρια views, τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του, αφήνοντας πίσω το προηγούμενο ρεκόρ των 114 εκατομμυρίων για το «Fifty Shades Darker».

Με την ασφάλεια λοιπόν μίας δοκιμασμένης συνταγής και μετά την επιτυχημένη θεατρική διασκευή της, η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε το 2014 πως θα επαναφέρει κινηματογραφικά την αγαπημένη ταινία με αυτούσια τα τραγούδια του Άλαν Μένκεν (του ανθρώπου που έδωσε μελωδική φινέτσα και μπροντγουεϊκή λάμψη στις ταινίες της), και με πραγματικούς ηθοποιούς.

Τον ρόλο της «Πεντάμορφης» Μπελ υποδύεται η σοφιστικέ Έμα Γουότσον του «Χάρι Πότερ», το Τέρας ερμηνεύει ο Νταν Στίβενς, ο αδικοχαμένος Μάθιου Κρόλεϊ του «Downton Abbey» και τον θρασύ Γκαστόν, ο βάρδος του «Χόμπιτ», Λουκ Έβανς.

Στους ρόλους των μαγεμένων ενοίκων του κάστρου, φιγουράρουν μερικά από τα μεγαλύτερα και αξιοσέβαστα ονόματα ηθοποιών της Βρετανίας. Η συμπαθητική Μαντάμ Τσαγιερό που «σέρβιρε» και το ομώνυμο οσκαρικό τραγούδι (με τη φωνή της Άντζελα Λάνσμπουρι τότε), θα είναι η Έμα Τόμσον, πατέρας της Μπελ ο Κέβιν Κλάιν και ο Κύριος Τίκι-Τάκα θα έχει τη φωνή του ανυπέρβλητου σερ Ίαν Μακ Κέλεν (στην τρίτη του συνεργασία με τον σκηνοθέτη Μιλ Κόντον μετά το «Θεοί και Δαίμονες» και το «Mr Holmes»).

Τον αγαπημένο Μεσιέ Φουφού θα υποδυθεί ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στο μιούζικαλ μετά το «Moulin Rouge!», ενώ ο Στάνλεϊ Τούτσι θα αναλάβει έναν ρόλο που δεν προϋπήρχε στην ταινία κινουμένων σχεδίων, τον Cadenza, ένα μαγικό πιάνο.

Πηγή:cinemag.gr