tilos
Τήλος: Tο πρώτο ενεργειακά αυτόνομο νησί της Ελλάδας
June 21, 2017
water-park-people-disabilities
Άνοιξε το πρώτο υδάτινο πάρκο αναψυχής για άτομα με ειδικές ικανότητες και είναι εκπληκτικό!
June 23, 2017

Πέντε λόγοι για να φοράμε κόκκινο το καλοκαίρι

red-summer

Είναι οι μέρες (και οι νύχτες) που η διάθεση μας αλλάζει. Το κόκκινο μάς βοηθάει να αλλάζουμε ρόλους και να φωτίζουμε το πρόσωπό μας. Μήπως έχει προστεθεί κάτι στο σενάριο και δεν το έχουμε μάθει; 

1. To κόκκινο βερνίκι νυχιών θεωρείται πλέον κλασικό. Το χρώμα της φωτιάς, του θυμού, ξυπνάει όμορφους συνειρμούς. Αντί να επιμένουμε σε γαλλικό ή σε σκούρες αποχρώσεις, ακόμη χειρότερα στο λευκό που θυμίζει ασβέστη, ας προτιμήσουμε κάτι πιο θηλυκό.

2. Αν θέλετε να φορέσετε κόκκινο στα χείλη, αποκλείεται να περάσετε απαρατήρητη. Ό,τι κι αν φοράτε. Κόκκινο φόρεμα, τζιν, ή λευκό φόρεμα, τα χείλη κάνουν πάντα τη διαφορά.

summerlips

3. Η γκαρνταρόμπα μας γίνεται πιο σπορ. Με γιακαδάκια, σορτς, καινούργια υλικά, φερμουάρ, τσέπες παντού. Για ορειβασία, περπάτημα, τρέξιμο, χαλάρωση.

4. Εμπριμέ διακοπές. Είναι απλά μαθηματικά. Η καλοκαιρινή παλέτα αποκαλύπτει 75% εμπριμέ, 25% σορμπέ. Η μόδα για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο απαγορεύει αυστηρά το μαύρο. Και, φυσικά, το λευκό κυριαρχεί πάντα.

5. Τα παπούτσια είναι σαγιονάρες, σανδάλια, αθλητικά. Τελεία. Κοχύλια για αξεσουάρ, λίγο αλάτι και σανδάλια made in Greece.

Σάντυ Τσαντάκη

Πηγή: clickatlife.gr