heart-beat
Έρευνα: Τι λένε για τους ανθρώπους που ακούνε την καρδιά τους
May 4, 2017
hippo10
10 αξιολάτρευτα μωρά ιπποπόταμοι!
May 7, 2017

Τα 10 πιο ευφάνταστα σπίτια για σκύλους μέσα στο σπίτι!

spitia-skylwn
Το κεφάλαιο «σπιτάκι σκύλου» είναι μια πονεμένη ιστορία με πολλές παραμέτρους. Εφόσον επιθυμείς ο τετράποδος φίλος σου να μένει στο σπίτι, θα σου λύσουμε όλες τις απορίες.

Στις 21 φωτογραφίες που ακολουθούν, οι κατασκευές κρίθηκαν ως προς το πρακτικό και το διακοσμητικό κομμάτι. Υπάρχουν κάποιες πρακτικές ιδέες για συγκεκριμένα μεγέθη σκύλων, άλλες με εξαιρετικό διακοσμητικό αποτέλεσμα και άλλες που κλείνουν με ένα μεγάλο όχι.

spitia-skylwn

Σημαντικό κομμάτι είναι να γνωρίζεις που αποσκοπείς με την απόκτηση σκύλου, αν γνωρίζεις από σκυλιά και πόσο σοβαρά έχεις πάρει την απόφαση να τον καθοδηγήσεις στον κόσμο των ανθρώπων και να μάθεις τα πάντα γύρω από αυτά.

spitia-skylwn

Τρία DIY κρεβατάκια από κασόνια με εξαιρετικό ρετρό και ρουστίκ αποτέλεσμα. Το ίδιο γίνεται με τραπεζάκια του καφέ και κομοδίνα. Παρά την αίσθηση φωλιάς, θέλει προσοχή σχετικά με το τι θα τοποθετήσεις πάνω, καθώς τα σκυλιά έχουν την τάση να στριφογυρνούν στον ύπνο τους.

spitia-skylwn

Εδώ οι ιδιοκτήτες, εκμεταλλεύτηκαν την εσοχή του πάγκου της κουζίνας με έξυπνο τρόπο. Δείξε προσοχή στο ότι το κρεβατάκι είναι υπερυψωμένο και το σκυλί μικρόσωμο. Μεγαλύτερα σκυλιά μπορεί να τα πατήσεις, ειδικά αν μπεις σε ένα δωμάτιο με κλειστό φωτισμό.

spitia-skylwn

Είτε παλιό τζάκι που έκλεισε, είτε κατασκευή από την αρχή, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, η εσοχή ευρύχωρη για δύο σκυλιά και ο χώρος είναι ιδιαίτερα ζεστός. Υψηλός διακοσμητικός αντίκτυπος σε αυτό το ρουστίκ δωμάτιο.

spitia-skylwn

Ταιριάζουν και χρωματικά! Για κατοικίδια ή όχι, ένα παλιό παιδικό στρώμα κάνει μια χαρά την ίδια δουλειά. Τα κουπάκια είναι μαζεμένα στην γωνία και όλο το δωμάτιο είναι όμορφο. Προϋποθέτει να έχεις την πολυτέλεια του να «θυσιάσεις» τόσο χώρο για τον τετράποδο φίλο σου.

spitia-skylwn

Αξιοποίηση του χώρου κάτω από τις σκάλες, με όμορφη διακόσμηση. Ιδανικό για σκύλους φύλακες, μιας και ο φύλακας χρησιμεύει μέσα στο σπίτι και λιγότερο έξω.

spitia-skylwn

Αντίστοιχη ακόμα πιο όμορφη κατασκευή για σκύλο μικρότερης ράτσας. Πρακτικό και δεν σκοντάφτεις πάνω στο σκυλί νυστάζοντας.

spitia-skylwn

ΕξαιρετικΌΧΙ. Ο χώρος του πλυντηρίου έχει θόρυβο (οι σκύλοι ακούν 20 φορές πιο δυνατά από τον άνθρωπο), υγρασία που κάνει κακό σε πολλές ράτσες και πιθανώς να νιώθει αποκομμένο από την οικογένεια. Πολύ όμορφη κατασκευή και μοντέρνο στυλ, με τον καφέ σκύλο να προσθέτει χρώμα στο δωμάτιο (τι άλλο να πεις; όχι και πάλι όχι…).

spitia-skylwn

Κάποιος φίλος των κατασκευών άφησε μόνο το πλαίσιο της παλιάς τηλεόρασης και έφτιαξε αυτό το πανέμορφο σπιτάκι. Ταιριάζει με πολλά στυλ διακόσμησης, είναι πρωτότυπο και φθηνό, αρκεί να βρεις την τηλεόραση.

spitia-skylwn

Πανέξυπνη ιδέα που σέβεται την φύση του σκύλου ως αγελαίο ζώο να βρίσκεται μαζί με ανθρώπους. Δεν ενοχλεί, νιώθει συντροφιά και δεν υπάρχει περίπτωση ατυχήματος. Γενικά ισχύει ότι όσο πιο άνετα και ευτυχισμένο είναι ένα σκυλί, που κουράζεται αναλόγως της ράτσας του, τόσο πιο αρμονικά συμβιώνει με τον ιδιοκτήτη του.

Πηγή: decoration.gr