Τεχνολογίες αιχμής της Vodafone για το ελληνικό επιχειρείν
October 24, 2018
Η Samsung προγραμματίζει δοκιμές πεδίου τεχνολογίας 5G στην Ινδία
October 28, 2018

Black Friday 2018, τι αναμένεται από τα καταστήματα τεχνολογίας

Η Black Friday 2018 φτάνει και στις 23 Νοεμβρίου  οι επιχειρήσεις λιανικής θα ακολουθήσουν και φέτος στη χώρα μας την αμερικανική παράδοση.

Στην Ελλάδα και φέτος αναμένεται υψηλή η συμμετοχή των επιχειρήσεων.

Την τιμητική τους θα έχουν όπως κάθε χρόνο τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ενώ από πέρσι μπήκαν στο παιχνίδι και επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων. Πέρσι όπως προέκυψε από δειγματοληπτική έρευνα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σε τυχαίο δείγμα επιχειρήσεων των κλάδων που συμμετείχαν στην Black Friday, δηλαδή επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, αθλητικών ειδών και παιχνιδιών σημείωσαν άνοδο των πωλήσεων. Επίσης σημειώνεται ότι όσοι διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα – κυρίως καταστήματα ηλεκτρικών ειδών – σημείωσαν αύξηση του τζίρου τους τη συγκεκριμένη ημέρα.

Γενικότερα, όπως προκύπτει από την έρευνα, η πρακτική της «Black Friday» κατέχει θετικό αντίκτυπο όσον αφορά τον όγκο των πωλήσεων που πραγματοποιήθηκαν τη συγκεκριμένη μέρα στην πλειονότητα των εμπορικών καταστημάτων.

Φέτος τα καταστήματα τεχνολογίας αναμένεται να προχωρήσουν σε γενναίες προσφορές. Οι προσφορές θα είναι συγκεκριμένες για ορισμένα προϊόντα που θα βρεθούν στο επίκεντρο και όχι γενικές για όλα τα προϊόντα.

Δηλαδή αναμένονται προσφορές για κάποια μοντέλα κινητών τηλεφώνων, για laptop και για ταμπλέτες.

Η αγορά του κινητού, του laptop ή του ηλεκτρονικού υπολογιστή, πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας και τις εγγυήσεις καλής λειτουργίας του κατασκευαστή. Το προϊόν πρέπει να είναι σε συσκευασία που δεν ανοιχτεί ποτέ πριν και που φυσικά δεν είναι χτυπημένη ή αλλοιωμένη.

Πηγή: newsbeast.gr