Αυτόνομα drones αναγνωρίσεων εξελίσσει ο αμερικανικός στρατός
July 30, 2018
Πώς θα ιδρώνω λιγότερο;
July 31, 2018

H Alibaba Cloud στήνει κέντρο αντιμετώπισης κυβερνοεπιθέσεων στη Μαλαισία

Η Alibaba Cloud, που είναι η θυγατρική εταιρία υπολογιστών του ομίλου Alibaba Group δήλωσε ότι θα συνεχίσει να επενδύει στην Μαλαισία, μέσω της ίδρυσης του πρώτου ειδικού κέντρου (nti-DDoS Scrubbing Center) τον Αύγουστο.

Το κέντρο αυτό, θα έχει ως στόχο την αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων (DdoS) με τις οποίες, ο εισβολέας μπλοκάρει την ομαλή λειτουργία μιας ηλεκτρονικής σελίδας ή ενός δικτύου, μέσω διακοπής της ηλεκτρονικής λειτουργίας των σελίδων που προσβάλλονται.

Η λειτουργία του αναφερόμενου κέντρου θα προσφέρει στην Alibaba την δυνατότητα βελτίωσης των υπηρεσιών της, αλλά και την αύξηση των επιλογών που θα έχουν οι πελάτες της στην ευρύτερη περιοχή, αναφορικά με την βελτίωση της ασφάλειας για την πρόσβασή τους στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παράλληλα, η Alibaba θα βοηθήσει στην εκπαίδευση των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και των ταλαντούχων στελεχών τους για την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας (cloud technology), σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της θυγατρικής της Alibaba στην Μαλαισία, Κένι Ταν.

Πηγή: newsbeast.gr