Συνεργασία της Hyundai Motor Partners με την «Top Flight»
January 6, 2019
Χάλασε η καλύτερη κάμερα του τηλεσκοπίου Hubble
January 10, 2019

O Έλληνας που αναστάτωσε τον κόσμο της τεχνολογίας παρουσιάζοντας την επόμενη γενιά… στριπτίζ

Από τα πορνοπεριοδικά και τις βιντεοκασέτες του παρελθόντος μέχρι και το σεξ εικονικής πραγματικότητας, η «ροζ» βιομηχανία ήταν ανέκαθεν καταλύτης τεχνολογικής προόδου, οδηγώντας τις εξελίξεις και υιοθετώντας κάθε καινοτομία.

Το ίδιο προτίθεται να κάνει και πάλι κι αυτή τη φορά ήταν ένας Έλληνας πίσω από το ερωτικό βοήθημα που έκλεψε όλα τα βλέμματα στη CES 2019 (Consumer Electronics Show), τη σημαντικότατη έκθεση τεχνολογίας του Λας Βέγκας.

Μιλάμε δηλαδή για ένα στριπτιζάδικο επαυξημένης πραγματικότητας που περιλαμβάνει από εικονικό στριπτίζ μέχρι και «προσωπική μασέζ» που ελέγχεις από το smart watch σου!

Το app «Strip Club» της ασίγαστης Naughty America του Ανδρέα Χρονόπουλου εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των κινητών και των ταμπλετών ώστε να φέρει ολογράμματα εξωτικών χορευτριών στον πραγματικό κόσμο γύρω μας. «Είναι ασύλληπτο», είπε ο ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής πορνό, «μπορείς να φέρεις μια πραγματική στριπτιζέζ στο δωμάτιο, στον στύλο, και να είναι πράγματι εκεί. Και δεν είναι απαραίτητο και το φιλοδώρημα».

Μόλις η χορεύτρια (ή ο χορευτής, καθώς παρέχεται και αντρικό στριπτίζ) εμφανιστεί στη θέση του, τότε μπορείς ακόμα και να μετακινείσαι γύρω της, λες και είναι πράγματι εκεί. Και η επιλογή για εικονική πραγματικότητα επιτρέπει στον χρήστη να φορέσει τη «μάσκα» (το headset της Oculus, συγκεκριμένα) και να επισκεφθεί εικονικά στριπτιζάδικα, βλέποντας τον συναρπαστικό κόσμο της ψευδαίσθησης από πρώτο πρόσωπο.

«Πιστεύω πως αυτό είναι ένα προϊόν για τον ελεύθερο χρόνο, εκεί που θα πάνε δηλαδή και τα περιοδικά. Κάθεσαι αναπαυτικά, χαλαρώνεις, βάζεις τα ολογράμματα στη θέση τους και παίζεις μαζί τους», συνέχισε ο Χρονόπουλος.

Η πρωτοποριακή πορνο-εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη σε συσκευές Android και μάλιστα δωρεάν, φέρνοντας τις εικονικές στριπτιζέζ στον χώρο του πελάτη. Η Naughty America έχει σταθερή πια παρουσία στη CES τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή της να οδηγήσει τις εξελίξεις στην τεχνολογία του… πορνό.

Πηγή: newsbeast.gr