Οι καλύτερες φωτογραφίες πτηνών για το 2017
September 7, 2017
rouxa-paidia
Κι αν δεν χρειαζόταν να (ξανα)ψωνίσετε ρούχα για το παιδί σας μέχρι να γίνει 3 ετών;
September 11, 2017

O Τζιμ Κάρεϊ εκτός από σπουδαίος ηθοποιός είναι και ένας ταλαντούχος ζωγράφος

O Τζιμ Κάρεϊ είναι ο τελευταίος ηθοποιός που προσπαθεί να μεσουρανήσει σαν καλλιτέχνης και η ταινία μικρού μήκους του σχετικά με τη ζωγραφική μπορεί να έχει έναν κρυφό επώδυνο τόνο μετά την αυτοκτονία της πρώην κοπέλας του, Καθριόνα Γουάιτ.

Παρόλο που οι περισσότεροι θεατές τον γνωρίζουν από τους ρόλους του σε διάφορες ταινίες, ο Κάρεϊ προσπαθεί να εντυπωσιάσει το κοινό ως ζωγράφος στο καινούργιο του ντοκιμαντέρ, με τον τίτλο «Χρειαζόμουν χρώμα», το οποίο ισχυρίζεται ότι του επιτρέπει να συνδεθεί με την «εσωτερική ζωή του».

Ξέρουμε τον Τζιμ Κάρεϊ από τους ρόλους του σε διάφορες ταινίες εδώ και δεκαετίες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ρόλο του στη θρυλική «Μάσκα»;

Προφανώς δεν ξέραμε ότι υπήρχε ένας κρυμμένος ζωγράφος μέσα του.

Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, αλλά ο Κάρεϊ ζωγραφίζει από πολύ μικρός και η ζωγραφική ήταν το κρυφό του πάθος εδώ και αρκετό καιρό.

Στο βίντεο παρουσιάζονται τα έργα του, τα οποία αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά του. Μπορείτε να δείτε πώς μοιάζει η εσωτερική του ζωή στο σκοτάδι και το φως σε κάποιους από τους πίνακές του, που ισχυρίζεται ότι αντανακλούν τα συναισθήματά του.

Μέχρι πρόσφατα, το μόνο που έκανε ήταν να σχεδιάζει – και το έκανε πολύ καλά. Πριν από 6 χρόνια δοκίμασε να ζωγραφίσει για πρώτη φορά, όταν προσπαθούσε να θεραπεύσει μια πληγωμένη καρδιά, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Τη στιγμή που άρχισε να ζωγραφίζει, κατάλαβε ότι κόλλησε με αυτό. Η ζωγραφική έγινε ένα είδος εμμονής και πολύ σύντομα δεν υπήρχε αρκετός χώρος στο σπίτι του για να κινηθούν άλλοι άνθρωποι.

Ο ίδιος θυμάται ότι ήταν ένας πολύ ζοφερός χειμώνας, που χρειαζόταν χρώμα. Αν και ο ίδιος δεν το έχει πει ξεκάθαρα, ίσως αυτό να σχετίζεται με τη σχέση του με την Καθριόνα Γουάιτ, που ξεκίνησε το 2012 και έληξε οριστικά το 2015, με την αυτοκτονία της γυναίκας.

Το 6 λεπτών ντοκιμαντέρ, είναι αποκαλυπτικό για τους θαυμαστές του Τζιμ Κάρεϊ. Φυσικά, το βίντεο δείχνει μόνο τα τελευταία έργα που έφτιαξε στο στούντιό του στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: tilestwra.com