Τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε αποσμητικό
April 26, 2016
pig-dog
Ένα αξιολάτρευτο γουρουνάκι που πιστεύει πως είναι κουτάβι
April 28, 2016

Sites που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε το ταξίδι σας!

sites-travel

Ενώ είμαστε έτοιμοι για ταξίδι, καμιά φορά η οργάνωσή του μπορεί να μας φαίνεται κουραστική και να πάρει χρόνο…

Γι’ αυτό μαζέψαμε για σας μερικές ιστοσελίδες και εφαρμογές που θα σας διευκολύνουν να σχεδιάσετε το ταξίδι σας!

 

Hopper

Το Hopper είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας παρουσιάζει τις μελλοντικές τιμές των πτήσεων. Βρείτε τις οικονομικότερες περιόδους για τον προορισμό σας μέχρι και για τους επόμενους 3 μήνες!  Έχει επίσης μια ενδιαφέρουσα λειτουργία όπου μπορείς να σημειώσεις πότε είναι οι υψηλότερες ή οι χαμηλότερες εποχές των πτήσεων σε σχέση με τα ξενοδοχεία.

 

JetLookup

Για τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες χωρίς κάποιο πλάνο, το JetLookup χρησιμοποιεί το σημείο εκκίνησής σου και σου δείχνει αντίστοιχα τους οικονομικότερους προορισμούς. Το ιδανικότερο site για όσους δεν έχουν τίποτα στο μυαλό τους αλλά θέλουν οπωσδήποτε να ταξιδέψουν!

 

Utrip

Το Utrip δημιουργεί προσωπικά δρομολόγια με βάση τα ενδιαφέροντα και τις οικονομικές δυνατότητες του ταξιδιώτη! Απλά συμπλήρωσε τις ημερομηνίες για τον προορισμό σου, επιλέγοντας μια κατάταξη για τα ενδιαφέροντά σου και τα προτεινόμενα δρομολόγια του Utrip θα έρχονται κατ ‘ευθείαν στα εισερχόμενά σου.

sites-travel

Vayable

Το Vayable είναι μια πλατφόρμα που δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες του να ανακαλύψουν μοναδικές εμπειρίες και στους ντόπιους να μοιραστούν το πάθος τους. Θα βρεις δραστηριότητες σχετικά με την Τέχνη μέχρι και το Φαγητό, την Ιστορία! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να βρεις τον προορισμό σου και να συμπληρώσεις τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο για να βρεις τις δραστηριότητες που σου ταιριάζουν και σου προτείνουν οι ντόπιοι της περιοχής!

 

Tripit

Το Tripit είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κρατήσεις τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σου σε μια κεντρική περιοχή. Οποιαδήποτε ταξιωτικά δεδομένα, δρομολόγια, εισιτήρια ή κρατήσεις είναι αποθηκευμένα στο Tripit, και μπορείς να τα μοιραστείς με τις επαφές σου, ακόμα και με το Google ημερολόγιό σου.

 

Airbnb

Το Airbnb σου προσφέρει επιλογές για διαμονή σε τοπικά διαμερίσματα ή σπίτια. Αλλά πριν κάνεις κράτηση, να έχεις πάντα  υπ’ όψιν σου πως η περιοχή είναι κεντρική, οι κριτικές των παλιότερων επισκεπτών είναι θετικές, και πως συμπεριλαμβάνει όλες τις ανέσεις που ψάχνεις! Μπορείς επίσης να έρθεις σε επαφή με τον οικοδεσπότη ώστε να επιβεβειώσεις την διαθεσιμότητα και για όποια άλλη πληροφορία χρειάζεσαι. Παρόμοια ιστοσελίδα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το VRBO.