light-proionta
Όσα πρέπει να ξέρετε για τα light προϊόντα
May 18, 2017
nasa-116
Oι 116 φωτογραφίες που επέλεξε η NASA για να εξηγήσει την ανθρωπότητα στους εξωγήινους
May 21, 2017

Αγοράσανε ένα γατάκι και αυτό κατέληξε να γίνει ο μακρύτερος γάτος του κόσμου

Η Στέφι Χάιρστ από την Αυστραλία, πίστευε πάντα ότι ο γάτος της, ο Ομάρ, ήταν μεγάλος. Ωστόσο, έμεινε έκπληκτη όταν επικοινώνησαν μαζί της από τα Ρεκόρ Γκίνες για να της πουν πως ίσως έχει τον μακρύτερο γάτο του κόσμου. Η Στέφι αναφέρει:

Στην αρχή σκέφτηκα αν είναι αλήθεια. Είχαμε σκεφτεί πως μπορεί να είναι ο μακρύτερος γάτος στον κόσμο, αλλά δεν είχαμε κάνει τίποτα, γιατί ίσως δεν ήταν ακόμη πλήρως ανεπτυγμένος.

«Ο Ομάρ ήταν μικροσκοπικός όταν τον πήραμε, αλλά μόλις άρχισε να μεγαλώνει, πήρε περίπου 10 κιλά μόλις έφτασε 1 έτους». Πρόσφατα η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να τον μετρήσει και είδε πως φτάνει το 1 μέτρο και τα 20 εκατοστά, ενώ το βάρος του αγγίζει τα 14 κιλά. Ως σήμερα, ο τίτλος αυτός άνηκε σε ένα άλλο τετράποδο ράτσας Μέιν Κουν, τον Λούντο. Το μήκος του γάτου από το Ηνωμένο Βασίλειο, έφτανε τα 1,18 μέτρα.

Η φωτογραφία του Ομάρ δημοσιεύτηκε στη σελίδα «Γάτες του Instagram», όπου έγινε διάσημος. Το μεγάλο κατοικίδιο ακολουθεί πιστά τη ρουτίνα του: Ξυπνάει στις 5 το πρωί, τρώει, κοιμάται έξω στο τραμπολίνο και απολαμβάνει ωμό κρέας καγκουρό για βραδινό.

«Κοιμάται στον καναπέ, γιατί καταλαμβάνει πολύ χώρο στο κρεβάτι και ζητάει να τον αγκαλιάζουμε και να τον χαϊδεύουμε όλη τη νύχτα. Ο άνδρας μου πάντα ήθελε έναν μεγάλο γάτο!», αναφέρει η Στέφι.

Μπορούμε να πούμε πως η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα.

 

 

Δείτε τον μακρύτερο γάτου του κόσμου, τον Ομάρ, στο παρακάτω βίντεο

Is this the longest cat in the world?

Omar the maine coon is as big as three normal cats – and could grow to be the longest in the world.

Publicado por ABC News em Quarta, 17 de maio de 2017

Πηγή: tilestwra.com