ippopotamos
Δείτε αυτό το χαριτωμένο ιπποποταμάκι να κολυμπά πλάι στη μαμά του
August 31, 2017
Οι καλύτερες φωτογραφίες πτηνών για το 2017
September 7, 2017

Αυτή είναι η ταινία με τις ομορφιές της Ελλάδας που διεκδικεί την πρωτιά σε διαγωνισμούς

video-ellada

Μία ταινία διάρκειας 3’:36’’, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 2ο Διαγωνισμό Βίντεο που διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, διεκδικώντας μία από τις πρώτες θέσεις.

Ο διαγωνισμός στον οποίο θα συμμετάσχει η ταινία «Greece-A 365-Day Destination», προβάλλοντας ανά την υφήλιο τις ομορφιές της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στο Τσένκντου της Κίνας, το διάστημα 11 – 16 Σεπτεμβρίου 2017.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Τουρισμού, στον διαγωνισμό θα βραβευθούν τα καλύτερα βίντεο τουριστικής προβολής χωρών, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία των πολυμέσων στο μάρκετινγκ των τουριστικών προορισμών.

Οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι Περιφέρειες του Π.Ο.Τ. (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία) θα αναδειχθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από τους Προέδρους των έξι περιφερειακών επιτροπών του Οργανισμού. Επιπρόσθετα, έχει καθιερωθεί ένα βραβείο κοινού, το «People’s Choice Award», το οποίο θα απονεμηθεί στη χώρα που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη προτίμηση.

Η ίδια ταινία θα διεκδικήσει μία από τις πρώτες θέσεις και στο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών, που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ, το διάστημα 13-16 Σεπτεμβρίου. Επίσης, πρόκειται να συμμετάσχει και σε 16 Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Βερολίνο, στις Κάννες, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στις Μαλδίβες, κ.ά.

 

Πηγή: newsbomb.gr