gates-satanismos
15 εικόνες που αποδεικνύουν πως οι γάτες είναι όντως… Σατανικές
March 23, 2017
mwro-gavgisma
Μωρό μπουλντόγκ βάζει τα δυνατά του να γαβγίσει !
March 28, 2017

Βγάλτε τα πινέλα σας και φέρτε την Άνοιξη στο σπίτι σας!

brushes-spring-diy

Η ώρα άλλαξε, η Άνοιξη μπήκε και το σπίτι σου είναι ακόμα σε χειμερινή διάθεση; Ανανέωσέ το γρήγορα μόνο με μερικές μπογιές σε διάφορες αποχρώσεις. Και θα δεις πόσο εύκολο και απολαυστικό είναι.

Ένα πανεύκολο DIY που μπορεί με τεράστια επιτυχία να καταφέρει ακόμα και ο 4χρονος γιος σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την επιφάνεια που θέλετε να χρωματίσετε και να κάνετε πάνω σε αυτήν πινελιές σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Σας έχουμε παρακάτω κάποιες έυκολες λύσεις:

 

Γλάστρες

Πάρτε πήλινα γλαστράκια και βάψτε τα άσπρα. Ύστερα δώστε τους χρώμα κάνοντας μερικές πινελιές σε διαφορετικές αποχρώσεις ή ακόμα και με χοντρούς μαρκαδόρους.

brushes-spring-diy
 

Ανθοδέσμες

Παρ’ όλο που που η συγκεκριμένη διακόσμηση προορίζεται για γαμήλιο τραπέζι, γιατί να μην την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. Αφού τα χρώματα και τα λουλούδια δίνουν μια δόση ανανέωσης και φρεσκάδας.

brushes-spring-diy

 

Πίνακες

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λευκό χαρτί και χρώματα. Κάντε τις πινελιές σας και στη συνέχεια προσθέστε στα έργα σας όμορφα κάδρα που ταιριάζουν στο στιλ του σπιτιού και της διακόσμησής σας.

 

Πετσέτες και σουβέρ

Οι λευκές πετσέτες και τα σουβέρ σας θα αποκτήσουν άλλη χάρη με τον ίδιο τρόπο. Χρησιμοποιήστε χαρούμενες αποχρώσεις και έντονα χρώματα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα ή παλ αποχρώσεις αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό για το τραπέζι ή το σαλόνι σας.