Το 8ο Djangofest Athens Gypsy Jazz Festival επιστρέφει!
September 14, 2017
katsikaki-10m
Μωρό αγριοκάτσικο κάνει άλμα 10 μέτρων για γλυτώσει από μια αλεπού
September 19, 2017

Αυτή η φιλία μεταξύ ενός σκύλου και μιας χελώνας είναι ό,τι πιο όμορφο θα δείτε σήμερα

Γνωρίστε την Πούκα και τη χελώνα της, Ρόκετ Λάρι. Οι σύντροφοι, οι καλύτεροι φίλοι, τα υιοθετημένα αδέλφια! Η μαμά και ο μπαμπάς τους υιοθέτησαν τον Λάρι το 2009. Ο Λάρι είναι μια χελώνα της Αφρικής. Μπορεί να φτάσει μέχρι 100-150 κιλά και πιθανότατα θα ζήσει περισσότερο από όλους μας. Ζει έξω τις περισσότερες φορές, επειδή απολαμβάνει τον ήλιο και σκάβει στο χώμα.

Το 2011, η μαμά και ο μπαμπάς τους υιοθέτησαν την Πούκα, αφού ένας φίλος τη βρήκε να κάθεται σε μια στάση λεωφορείου, φορώντας ένα μικροσκοπικό φιόγκο, δίπλα σε έναν άστεγο άνδρα. Ο άνδρας δεν μπόρεσε να φροντίσει την Πούκα, κι έτσι ο φίλος τους προσφέρθηκε να την πάρει σπίτι και κάπως έτσι, δημιουργήθηκε μια τετραμελής οικογένεια.

 

Η Πούκα είναι ένα ημίαιμο σκυλί που έχει γεννηθεί με μια σχισμή στον ουρανίσκο. Για τα περισσότερα σκυλιά, πρόκειται για μια θανατική ποινή, καθώς η διορθωτική χειρουργική δεν είναι πάντα επιλογή. Πολλά κουτάβια φτύνουν το φαγητό τους λόγω αυτής της ασθένειας και δεν ζουν πολύ. Η Πούκα όμως, ζει και βασιλεύει. Είναι έτοιμη να γοητεύσει τον κόσμο με το αδιαμφισβήτητο χαμόγελό της!

Η Πούκα συμπάθησε αμέσως τον Λαρι και ο Λάρι δεν φοβήθηκε ποτέ του. Όταν ήταν μικροί, έπαιζαν στο κρεβάτι της Πούκα και κοιμόντουσαν μαζί σε όλες τις ηλιόλουστες θέσεις του σπιτιού.

Τώρα μπορείτε να τους δείτε να κάθονται δίπλα ο ένας στον άλλο, να μοιράζονται σνακ, να βλέπει ο ένας τι κάνει ο άλλος, και πολλές φορές θα πιάσετε την Πούκα να μυρίζει τον Λάρι και να γλύφει το κέλυφος του. Τους αρέσει να στήνονται για να φωτογραφηθούν και να δροσίζονται μαζί στο νερό και όποτε ο Λάρι πηγαίνει κάπου που είναι δύσκολο να βρεθεί, το μόνο που πρέπει να πείτε είναι «βρες τον Λάρι» και η Πούκα θα τον βρει σε χρόνο ρεκόρ!

H Πούκα και ο Λάρι είναι δύο ζώα που δεν θα μπορούσαν ποτέ να συναντηθούν στην άγρια φύση, αλλά χάρη στις καρδιές των γονιών τους (και τη δύναμη της διάσωσης των ζώων) θα είναι μαζί για πάντα.

Γνωρίστε την Πούκα και τη χελώνα της, Ρόκετ Λάρι. Οι σύντροφοι, οι καλύτεροι φίλοι, τα υιοθετημένα αδέλφια!

Πηγή: tilestwra.com