smiling-animals
30 Μουσούδες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε!
April 19, 2016
China-village
Ένα ψαροχώρι στην Κίνα, που το «κατάπιε» η φύση!
April 21, 2016

Ιδέες για να κάνετε το νερό σας λιγότερο βαρετό

water-drinks

Αν το σκέτο νερό δεν σας ενθουσιάζει, κάντε στην άκρη τους συσκευασμένους χυμούς και τα αναψυκτικά και δοκιμάστε αυτές τις μεθόδους.

Οι συνδυασμοί φρούτων και βοτάνων θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα γεύση στο νερό σας και δεν θα ξεχνάτε να πίνετε την απαραίτητη ποσότητα που χρειάζεται ο οργανισμός σας!

 

Επωφεληθείτε από τις εποχιακές γεύσεις

Τα φρέσκα φρούτα είναι μια εξαιρετική προσθήκη για το νερό σας, αφού δίνουν μια γλυκύτητα, χωρίς την υπερβολική ζάχαρη που περιέχουν οι συσκευασμένοι χυμού της αγοράς. Εποχιακά φρούτα όπως τα ροδάκινα, βατόμουρα, τα κεράσια και τα δαμάσκηνα θα προσθέσουν μια γλυκόξινη γεύση που θα σας εμπνεύσει να πίνετε περισσότερο νερό. Για πιο έντονη γεύση, γεμίστε ολόκληρη κανάτα με νερό και φρούτα το και αφήστε την όλο το βράδυ.

water-drinks

 

Φτιάξτε το δικό σας τσάι

Η καφεΐνη που περιέχει το κλασικό τσαΐ προκαλεί αφυδάτωση, μπορείτε να την αποφύγετε όμως με τσαΐ από απλά συστατικά που ίσως ήδη έχετε στην κουζίνα σας! Συνδυάστε τριμμένο τζίντζερ, δυόσμο, φλούδες λεμονιού και κανέλα για ένα νόστιμο σπιτικό τσάι που θα σας ξεδιψάσει. Μπορείτε να το σερβίρεται ζεστό ή κρύο.

 

Προσθέστε φυσαλίδες

Αν είστε από αυτούς που λατρεύουν τα αναψυκτικά, σας έχουμε πιο υγιεινές λύσεις! Προσθέστε φρέσκο χυμό ή αρωματισμένα σιρόπια σε ανθρακούχο νερό. Ακόμη και η ζάχαρη από το χυμό ή το απλό σιρόπι, δεν ξεπερνάει με τίποτα την ζάχαρη και τα οξέα που θα βρείτε σε ένα κουτάκι κόκα κόλα.

water-drinks

 

Νερό με εσπεριδοειδή

Τα εσπεριδοειδή είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο, και είναι μια κλασική επιλογή για την ενίσχυση της γεύσης του νερού. Αντί να βάλετε απλά λίγο χυμό λεμονιού στο νερό σας, κάντε ένα συνδυασμό από λεμόνι, πορτοκάλι, lime και grapefruit. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας!

 

Cocktail χωρίς αλκόολ

Φτιάξε το δικό σου alcohol free cocktail για τις βραδιές στη βεράντα συνδυάζοντας αγγούρι και lime. Το αγγούρι αποδεικνύεται ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα που συμβάλουν σε μια καλύτερη ζωή. Είναι καλή πηγή βιταμινών Β οι οποίες βοηθούν στην αύξηση της ενεργητικότητάς μας. Αποτελείται επίσης κατά 95% από νερό έτσι αποτελεί μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης για το σώμα μας και ιδιαίτερα για την επιδερμίδα.